Lundbeck trodser finanskrise: Køber selskab for 5,2 milliarder Medicinalgiganten Luncbeck betaler 3,5 milliarder kroner her og nu for at overtage amerikanske Ovation Pharmaceuticals, der har specialiseret sig i midler mod sygdomme i centralnervesystemet.

Opkøbet er et forsøg på at styrke positionen på det amerikanske marked, skriver selskabet i en pressemeddelelse. »Transaktionen er en yderst vigtig milepæl for Lundbeck. Ovation passer rigtig godt sammen med Lundbeck og vil hjælpe os med at realisere vores strategiske mål. Vi får en kommerciel platform i USA med en særdeles erfaren ledelsesgruppe og salgsstyrke, en senfase portefølje af lægemiddelkandidater samt dokumenteret videnskabelig og regulatorisk ekspertise på områder, hvor der er et stort udækket behandlingsbehov,« siger Lundbecks koncernchef Ulf...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind