Lovindgreb gør yngre almenmedicinere usikre på karrierevej
Det bliver sværere at få yngre almenmedicinere til at investere i egen praksis, når der er politiske uroligheder omkring almen praksis' fremtid, mener FYAM-formand Lene Therkelsen.

Lovindgreb gør yngre almenmedicinere usikre på karrierevej Mistillid mellem praktiserende læger og offentlige myndigheder gør yngre almenmedicinere mere tilbageholdende med at investere i egen praksis, mener Forum for Yngre Almenmedicinere.

Det bliver markant sværere at få yngre almenmedicinere til at poste penge i egen praksis, hvis Folketinget som ventet forlænger økonomiloftet over almen praksis. Det frygter Forum for Yngre Almenmedicinere (FYAM), der har indgivet et høringssvar til sundhedsministeren i forbindelse med behandlingen af loven om at forlænge økonomiloftet. »Man skal se det her i forlængelse af konflikten i 2013. Det gør bare, at der bliver tvivl om fremtiden som ung praktiserende læge. Man er simpelthen i tvivl om, hvordan samarbejdet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind