Lene Toscano får 3,3 mio. kr. til formidling af viden om funktionelle lidelser Speciallæge i almen medicin Lene Toscano, Aarhus Universitetshospital, har modtaget 3.336.458 kr. fra TrygFonden til at undersøge, hvordan man bedst formidler og deler viden om funktionelle lidelser. 

En funktionel lidelse kan ikke forklares med traditionelle biomedicinske diagnoser, og omkring 300.000 danskere lever med en sådan lidelse. Igennem de seneste 30 år er der blevet forsket intensivt i årsager, opsporing og behandling af funktionelle lidelser, og der er opnået en betydelig indsigt på området. Desværre er denne viden på nuværende tidspunkt ikke i tilstrækkelig grad tilgængelig for de relevante læger, sagsbehandlere, politikere m.fl. Tidligere er der med succes gennemført et projekt for at udvikle undervisnings- og informationsmaterialer, kurser...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind