Foto: Joachim Rode

Ledende overlæge sagde stop: »Jeg glæder mig til at se patienter igen« Der var ikke timer nok i døgnet til, at Susette Krohn Therkelsen kunne få sit job som ledende overlæge til at hænge sammen på en tilfredsstillende måde. I dag siger hun farvel til medarbejdere og kolleger på hjerte- og hormonafdelingen på Slagelse Sygehus.

I dag er der afskedsreception for den ledende overlæge på hjerte- og hormonafdelingen (Medicinsk Afdeling 2) på Slagelse Sygehus. I de første to år som ledende overlæge arbejdede jeg fra morgen til langt ud på aftenen. Hver dag, også i weekenderne Susette Krohn Therkelsen, nu tidligere ledende overlæge, Medicinsk Afdeling 2, Slagelse Sygehus Efter fire år og fire måneder som chef for afdelingen tager Susette Krohn Therkelsen fat på et nyt kapitel i sin karriere. Et kapitel, hvor der skal...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind