Praktiserende læge får Mahlerprisen for at perfektionere læge-patient-relationen
Det var til stor applaus fra salen, at praktiserende læge Jan-Helge Larsen gik på scenen ved årets Lægedage for at få overrakt Mahlerprisen.

Praktiserende læge får Mahlerprisen for at perfektionere læge-patient-relationen I et halvt århundrede har praktiserende læge Jan-Helge Larsen arbejdet på at forbedre læge-patient-relationen i almen praksis. Det arbejde indbringer ham nu Mahlerprisen, de praktiserende lægers ærespris. 

Det var til stående applaus i salen, at praktiserende læge Jan-Helge Larsen mandag aften gik på scenen ved årets Lægedage for at få overrakt Mahlerprisen, som i år blev uddelt for 31. gang. Prisen får Jan-Helge Larsen for sit utrættelige arbejde med at forbedre patient-læge-relationen. En kunst, som Jan-Helge Larsen har brugt et halvt århundrede på at perfektionere, og som er blevet til gennem utallige båndoptagelser fra konsultationsrummet. Ud af den indsamlede empiri er der i dag fremkommet en række...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind