Læger er håbløst underrepræsenteret som fuldtidsledere Hanne Dalsgaard, 49 år. Fra overlæge på ortopædkirurgisk afdeling på Vejle Sygehus til viceklinikchef på Klinik Diagnostik på Aalborg Universitetshospital fra 15. oktober.

Hvorfor skifter du egentlig job?»Jeg vil gerne være leder, og jeg ser ledelse som et fagområde på linje med de traditionelle lægelige specialer. Mange læger ser ledelse som et nødvendigt onde, men den holdning er ikke konstruktiv, og jeg ønsker, at flere af mine kolleger ville gå mere helhjertet ind i ledelse. Selv om lægegruppen er stor, er vi håbløst underrepræsenteret i gruppen af fuldtidsledere på hospitaler.« Er du så en god leder?»Det har jeg i hvert fald tænkt mig...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind