»Jeg manglede et sted at få foden indenfor«

»Jeg manglede et sted at få foden indenfor« Dorthe Furstrand jagter en drøm om at blive speciallæge i gynækologi og obstetrik. Nu forbedrer hun chancerne for, at den bliver opfyldt, gennem en ph.d.-stilling i sundheds-it hos Kræftens Bekæmpelse. Det fik hun 1.september.

Hvordan er du endt hos Kræftens Bekæmpelse?Jeg har fra begyndelsen satset på at blive gyn-obs’er, men der er rigtig mange om buddet på ph.d.-stillinger i det speciale. Og de, der gerne vil have stillingerne, har langt flere publikationer end mig. Så jeg stod faktisk skidt. De seneste to år har jeg taget en kandidatuddannelse i sundhed og it. Inden for sundheds-it var der ikke så mange om buddet, men absolut mindst lige så meget at gøre rent videnskabeligt. Det irriterede...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind