Arman Arshad bliver en af Danmarks yngste overlæger Arman Arshad bliver med sine 34 år en af Danmarks yngste overlæger. 1. november begynder han i en delestilling mellem Svendborg Sygehus og Odense Universitetshospital.

Hvorfor er du blevet lungemediciner?»Jeg havde astma som barn. Gennem mange år er jeg derfor jævnligt kommet på lungeafdelingen, og jeg kan huske, at jeg fandt lægernes arbejde spændende at følge med i. Da jeg under min turnus tilfældigt havnede på lungemedicinsk afdeling i Odense, fangede specialet mig hurtigt, og jeg blev interesseret i lungemedicin. Interessen har nok ligget ubevidst i baghovedet på en eller anden måde.«   Du er kun 34 år – føler du dig klar til at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind