Fra 1. reservelæge til ledende overlæge på et døgn Fra den ene dag til den anden tog 45-årige Allan Thimsen Pedersen et markant karrierespring. Fra at være 1. reservelæge på Odense Universitetshospital skal han nu være ledende overlæge på neurologisk afdeling hos Sydvestjysk Sygehus. 

Du har taget et ret markant karrierespring. Hvordan har det været?»Ja, det skete over en enkelt nat. Den ene dag modtog jeg en mail om, at jeg nu kunne kalde mig speciallæge i neurologi. Næste dag begyndte jeg i jobbet som ledende overlæge. Det er selvfølgelig lidt vildt, at det gik så hurtigt, men jeg følte mig klar til opgaven. Derfor var jeg glad for, at de troede på mig på neurologisk afdeling hos Sydvestjysk Sygehus og gerne ville ansætte...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement