Fra 1. reservelæge til ledende overlæge på et døgn Fra den ene dag til den anden tog 45-årige Allan Thimsen Pedersen et markant karrierespring. Fra at være 1. reservelæge på Odense Universitetshospital skal han nu være ledende overlæge på neurologisk afdeling hos Sydvestjysk Sygehus. 

Du har taget et ret markant karrierespring. Hvordan har det været?»Ja, det skete over en enkelt nat. Den ene dag modtog jeg en mail om, at jeg nu kunne kalde mig speciallæge i neurologi. Næste dag begyndte jeg i jobbet som ledende overlæge. Det er selvfølgelig lidt vildt, at det gik så hurtigt, men jeg følte mig klar til opgaven. Derfor var jeg glad for, at de troede på mig på neurologisk afdeling hos Sydvestjysk Sygehus og gerne ville ansætte...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind