Lægemiddelkomité anbefaler skift i blodfortyndende behandling I jagten på en besparelse på 1,5 mio. kr. anbefaler den regionale lægemiddelkomité i Region Midtjylland, at alle patienter i behandling med Fragmin til forebyggelse af venøse blodpropper bør skiftes til det billigere lægemiddel Innohep.

Midtjyske patienter i behandling med lægemidlet Fragmin til forebyggelse af venøse blodpropper må indstille sig på at skulle skifte lægemiddel. Sådan lyder i hvert fald anbefalingen fra den regionale lægemiddelkomité i Region Midtjylland. Regionen kan spare 1,5 mio. kr. ud af et årligt forbrug af lavmolekylær heparin-præparater på knap 13 mio. kr., hvis alle patienter skifter fra Pfizer’s Fragmin til Leo Pharma’s Innohep. Det fremgår af et referat fra det seneste møde i lægemiddelkomitéen i juni.  Indstillingen fra lægemiddelkomitéen til ledelsen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind