Lægemiddelstyrelsen vil styrke lægers indberetning af bivirkninger En ny kampagne fra Lægemiddelstyrelsen skal styrke kvaliteten af danske lægers indberetninger. Dansk indberetning i marts fik afgørende betydning for Sundhedsstyrelsens pausering af AstraZeneca-vaccine. 

En ny kampagne om kvalitet i bivirkningsindberetninger målrettet læger skal sikre en endnu bedre lægemiddelovervågning. Sådan lyder budskabet fra Lægemiddelstyrelsen, der ønsker at sætte fokus på, hvor vigtige bivirkningsindberetninger af høj kvalitet er for en hurtig og effektiv lægemiddelovervågning. Både nationalt og på europæisk plan. Oplysningerne om den danske indberetning indgik også som en del af grundlaget for Sundhedsstyrelsens beslutning om pausering af vaccinen fra AstraZeneca 11. marts 2021 Lægemiddelstyrelsen »Vi har under overvågningen af COVID-19-vaccinerne set, hvilken betydning det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind