Lægegruppen på Hjertemedicinsk Afdeling: Patienter får fortsat en ordentlig og korrekt behandling I kølvandet på en række artikler i JyskeVestkysten, vil vi gerne fasholde, at patientbehandlingen på Hjertemedicinsk Afdeling D3 på Sydvestjysk Sygehus er af høj kvalitet, skriver lægegruppen på afdelingen.

Patientbehandlingen på Hjertemedicinsk Afdeling D3 er af høj kvalitet. Det vil vi gerne fastholde på trods af de seneste dages artikler i JydskeVestkysten. Hjertemedicinsk Afdeling har i mange år været velfungerende og i stand til at tiltrække dygtige speciallæger i hjertesygdomme til afdelingen. Dette har haft den positive effekt, at den nuværende lægebemanding på hjertemedicinsk afdeling er med det største antal speciallæger, der nogensinde har været på hjertemedicinsk afdeling. Derudover har afdelingen en stor og velfungerende ambulant aktivitet både på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind