Læge advarer: »Digitalis­eringen har sneget sig ind i lægernes blinde vinkel«
Før udgivelsen af sin bog ‘SLUK - Kunsten at overleve i en digital verden’ har Imran Rashid været meget begejstret for den digitaliseringsbølge, der er skyllet ind over samfundet de senere år. Og ifølge forfatteren er digitaliseringen heller ikke sort-hvid, mere et tveægget sværd.Foto: Lindhardt & Ringhof

Læge advarer: »Digitalis­eringen har sneget sig ind i lægernes blinde vinkel« Digitaliseringen har forvandlet mennesket til en dopamin-junkie, der konstant jagter hurtige digitale fix, lyder konklusionen i speciallæge Imran Rashids nye bog. Det bør tvinge lægerne til at tænke i nye forebyggelsesstrategier, hvis ikke de vil tabe patienterne på gulvet, advarer forfatteren. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind