Foto: SSI

Kultur skal give mig noget at tænke over KULTURKANYLEN Ro, indblik og refleksion er gennemgående temaer i de kulturoplevelser, som konstitueret faglig direktør på Statens Serum Institut Tyra Grove Krause går efter. Hun er især glad for podcasts, hvor omdrejningspunktet er menneskets nysgerrighed på sig selv – en nysgerrighed, hun ikke selv ejer.

Hvad brænder dit kulturelle hjerte mest for? »Det, jeg bruger mest tid på, er podcasts og lydbøger. Jeg kan enormt godt lide at lytte, mens jeg laver andre ting. For eksempel har jeg en times cykeltur hver dag til og fra arbejde, hvor jeg altid hører podcast eller lydbog.« Hvilke typer podcasts hører du? »Jeg er ret vild med samtaleprogrammer, for eksempel ‘Det næste kapitel’, som Hassan Preisler laver til Weekendavisen. Her interviewer han forskellige personligheder om vendepunkter i deres...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement