»Jeg skal ud og have én på opleveren« Efter 17 år i egen praksis takkede Dorthe Hagensen af 30. april. Nu vil hun bruge faget og sine evner til at arbejde i andre lande.

I en alder af 55 år har praktiserende læge Dorthe Hagensen besluttet sig for, at hun vil prøve det frie arbejdsliv.  Der skal ikke være nogle bånd, der binder hende, og derfor havde hun torsdag i sidste uge sidste dag i sin praksis i Ikast, hvor hun har haft 17 gode år. »Hvis jeg ville have en fast stilling, var jeg blevet, hvor jeg er. Min idé er, at jeg skal ud og have én på opleveren. Jeg har tidligere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind