Jeg føler mig ført bag lyset Efter at have fået fjernet en knude i brystet kunne jeg læse i min avis om de rystende tal for overdiagnostik i forbindelse med brystkræftscreening

Kære Jens Peter Garne, ledende overlæge på mammakirurgisk klinik på Aalborg Universitetshospital, og uofficiel opponent ved Karsten Juhl Jørgensens forsvar for sin disputats om mammografiscreening fredag 11. januar 2013. Som patient vil jeg gerne fortælle dig om, hvordan det opleves at få fjernet en knude i brystet ved en brystbevarende operation – for mit vedkommende 3. oktober 2012 — og derefter i min avis (Information) konstatere 6. november 2012, at der hvert år er 500 kvinder, som får fjernet brystet...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement