Indisk producent opdigtede strejke for at undgå FDA-inspektion Vikshara Trading forhindrede i 2016 ad flere omgange inspektører fra det amerikanske lægemiddelagentur FDA at inspicere sine laboratorier ved at opdigte strejker. Da de endelig fandt sted, måtte inspektørerne arbejde i buldermørke.

Inspektører for lægemiddelagenturerne har ikke altid lige gode arbejdsbetingelser. Det er en svindelsag ved det indiske firma Vikshara Trading, som er underleverandør til en lang række medicinalfirmaer rundt om i verden, vidne om. Af et warning letter, som det amerikanske lægemiddelagentur FDA tilbage i april sendte til firmaet, skælder FDA ud over, at firmaet tilbage i sommeren 2016 gjorde alt, hvad der stod i dets magt for at forhindre agenturets inspektører i at undersøge forholdene i laboratorierne. Inspektørerne mødte allerede...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind