Hvad kan ultralydsskanninger sige om lungeinvolvering ved COVID-19?
»Spørgsmålet er, om vi kan se, om patienterne har udviklet permanent arvæv i lungerne, eller om der stadig er en betændelsestilstand, som skal behandles,« siger Christian B. Laursen, en af forskerne bag studiet om brug af ultralydsskanning i forbindelse med COVID-19.

Hvad kan ultralydsskanninger sige om lungeinvolvering ved COVID-19? Forskere over hele verden slås med at forstå effekten af at blive smittet med COVID-19 på både den korte og lange bane. Et studie fra Odense undersøger, hvilken rolle ultralydsskanninger kan spille i den opfølgende fase til eksempelvis at opdage vedvarende lungeskader.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind