Ny dansk forskning, som bl.a. professor og overlæge Henning Bundgaard fra Rigshospitalet har stået bag, viser, at patienter, der bliver udskrevet tidligt og kan færdiggøre deres behandling hjemme hos sig selv, har større chancer for at være i live fem år senere.

Hurtig udskrivelse kan redde hjerteliv Dansk forskning viser, at hvis patienter med hjerteklapbetændelse udskrives tidligt til behandling med antibiotika i hjemmet, stiger deres chancer for at være i live fem år senere.

For patienter med hjerteklapbetændelse kan det betyde forskellen mellem liv og død, hvis de udskrives tidligt til færdigbehandling med antibiotika i hjemmet. Lange hospitalsindlæggelser kan lede til en vis mental og fysisk svækkelse, som formentlig kan have konsekvenser senere i livet Henning Bundgaard, professor og overlæge, Rigshospitalet Det viser ny dansk forskning, hvori patienter, der blev udskrevet tidligt og kunne færdiggøre deres behandling hjemme hos sig selv, havde større chancer for at være i live fem år senere. Ifølge en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind