Ny rapport: Bedre chancer for at overleve kræft Mulighederne for at overleve kræft er forbedret på fire store kræftområder, og forskellen mellem regionerne er nærmest ikke-eksisterende, det er hovedkonklusionerne i en ny rapport.

Prognoserne for fire store kræftområder brystkræft, æggestokkræft,  lungekræft og tyk- og endetarmskræft er væsentligt forbedret over hele landet. Det viser en ny rapport om prognoser for kræftoverlevelse udarbejdet af Danske Multidisciplinære Cancer Grupper, DMCG. »Vores analyser viser, at prognoseforbedringerne især finder sted i det diagnostiske forløb og i forbindelse med de indledende, mere aggressive behandlinger,« udtaler Michael Borre, kræftlæge og formand for DMCG, til Danske Regioner. Især er prognoserne for patienter med lungekræft forbedret. I 2002 var hver tredje lungekræftpatient...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind