Gigtdirektør til læger: »Hvis patienterne ikke føler sig grebet af en sundhedsprofessionel, finder de en anden, og det er ofte på de sociale medier«
»De forskellige reumatologiske afdelinger bliver nødt til at have en hotline, så patienterne altid kan få en sundhedsfaglig person i tale, når de har nogle bekymringer eller bliver decideret angste,« siger Mette Bryde Lind, adm. direktør i Gigtforeningen, om den situation, som mange gigtpatienter befinder sig i som følge af COVID-19.Foto: Gigtforeningen

Gigtdirektør til læger: »Hvis patienterne ikke føler sig grebet af en sundhedsprofessionel, finder de en anden, og det er ofte på de sociale medier« Mange personer med inflammatorisk gigtsygdom slås lige nu med angst og depression, fordi deres verden er lagt ned af COVID-19, viser ny undersøgelse. Gigtforeningens adm. direktør opfordrer læger til at vise deres gigtpatienter, at de står til rådighed til at svare på spørgsmål.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.