Genmab med lovende data fra kræftmiddelhåb på ASH Der er store forventninger til Genmabs næste mulige guldfugl, lægemidlet epcoritamab. På den årlige kongres for American Society of Hematology kunne forskere fremlægge data, som viser, at lægemiddelkandidaten er på sporet inden for behandling af en række forskellige typer lymfekræft.

Danske Genmab er fortsat på sporet i forhold til at udvide deres portefølje med flere godkendte lægemidler til behandling af kræft. På den netop overståede kongres for American Society of Hematology (ASH) kunne Genmab fremlægge en serie af lovende data for deres næste potentielle guldfugl, kræftmidlet epcoritamab. Bredden af kliniske data for epcoritamab præsenteret på ASH viser Genmabs forpligtelse til at imødekomme behandlingsbehovet hos personer, der lever med en række forskellige B-celle lymfomer Judith Klimovsky, koncerndirektør, Genmab Over fire orale...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind