Første praktiserende læge fra Aalborg Universitet bliver nu færdiguddannet og slår sig ned i Thy
»Jeg har fået et godt sammenhold med de andre yngre læger, og det har givet mig nogle gode kollegaer og et godt netværk i området. Og lige så vigtigt så går jeg godt i spænd med thyboerne og deres rolige sind, så jeg synes, jeg passer godt ind som familielæge i området. Jeg sætter stor pris på, at mit uddannelsesforløb har været med til at præge mig i den retning,« lyder det fra Morten Falshøj Pedersen, der bor på Mors.Foto: Privat

Første praktiserende læge fra Aalborg Universitet bliver nu færdiguddannet og slår sig ned i Thy 38-årige Morten Falshøj Pedersen har valgt at åbne en lægeklinik i Thisted. Dermed er han med til at afhjælpe manglen på praktiserende læger i regionen.

Da medicinstudiet kom til Aalborg for 12 år siden var håbet, at uddannelsen kunne være med til at tiltrække og fastholde læger i regionen. Nu bliver den første speciallæge i almen medicin fra Aalborg Universitet så færdiguddannet, og han holder håbet i live ved at slå sig ned som praktiserende læge i regionen. 38-årige Morten Falshøj Pedersen skal være praktiserende læge i Thisted. »Jeg bor lokalt, uddanner mig lokalt og ønsker også at arbejde lokalt. Derfor åbner jeg nu en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind