Flere patienter får a la carte-mad

Hvidovre Hospital gør klar til at servere a la carte-mad for samtlige 600 patienter på sygehuset. Fra oktober kan samtlige alle patienter bestille individuelt tilberedt mad fra en varieret menu. Hospitalet har ansat Mogens Fonseca Pedersen som chef for Hvidovre Hospitals køkken, Han er 34 år og kommer fra det firestjernede Hotel Munkebjerg i Vejle. Restaurantkøkkenet har allerede fungeret for 150 patienter i et år som pilotprojekt, og det har været en klar succes. Nye beregninger viser også, at restaurantmad...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement