FAKL skal vælge ny formand Vibeke Manniche genopstiller ikke.

Fire år. Det må være nok som forkvinde for Foreningen af Kommunalt Ansatte Læger, så når FAKL holder generalforsamling 16. november, træder Vibeke Manniche tilbage som frontfigur. »Jeg synes, jeg har udøvet min værnepligt, og efter at jeg mistede min mor i foråret, har jeg taget beslutningen om at prioritere anderledes. Fire år er en passende periode, så nu kan andre overtage stafetten,« siger Vibeke Manniche.   Hun afviser, at beslutningen har sammenhæng med kritikken af hende og hendes firma...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind