EU-rapport kårer det bedste sensorsystem til måling af blodsukker
De nye sensor-systemer, , som måler diabetespatienter blodsukker hvert femte minut‚ giver en større tilfredshed og bedre sundhed hos patienter med insulinkrævende diabetes, konkluderer EU-rapport.

EU-rapport kårer det bedste sensorsystem til måling af blodsukker Et nyt europæisk studie viser, at det nye flash-system til glukosemonitorering forbedrer diabetespatienters sundhed. Seniorprojektleder hos Defactum Claus Løvschall er glad for resultatet og mener, at sensorer er vejen frem.

En ny flash-sensor, som måler diabetespatienter blodsukker hvert femte minut‚ giver en større tilfredshed og bedre sundhed hos patienter med insulinkrævende diabetes. Det viser en ny rapport fra EUnetHTA (European Network for Health Technology Assessment), som er et samarbejde mellem medicinske teknologivurderingsinstitutioner i Europa, hvor Danmark er repræsenteret af forsknings- og konsulenthuset Defactum, der er tilknyttet Institut for Folkesundhed på Aarhus Universitet. »Det var forventeligt, at det nye flash-system ville give en højere tilfredshed hos patienterne, fordi det er meget...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind