EASD har været en pose blandede bolcher tilsat en del tekniske problemer
»Der har været en lang række tekniske udfordringer, som bestemt ikke har gjort oplevelsen bedre. Jeg tror ikke, at virtuelle kongresser kommer til at blive det gældende format i fremtiden. Det mangler simpelthen for meget i forhold til det, som de fleste af os gerne vil have ud af en kongres, men det kan være et glimrende supplement,« siger Frederik Persson, seniorforsker ved Steno Diabetes Center Copenhagen om årets EASD.

EASD har været en pose blandede bolcher tilsat en del tekniske problemer Ét forskningsresultat overskyggede alle andre på årets EASD, men det digitale format har på mange måder stjålet overskrifterne.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.