Digital løsning skal lette praktiserende lægers arbejde med diabetespatienter
Sammen med praktiserende læge Carl J. Brandt er overlæge og professor Michael Hecht Olsen fra fra Medicinsk Afdeling og Steno Diabetes Center Sjælland, Holbæk Sygehus, en udviklerne bag det nye digitale værktøj DICTA, der skal hjælpe praktiserende læger i deres valg af medicin til diabetespatienter.

Digital løsning skal lette praktiserende lægers arbejde med diabetespatienter Diabetespatienter er forskellige og skal også behandles forskelligt farmakologisk. Et nyudviklet og dansk digitalt værktøj, der er integreret i XMO, hjælper læger med hurtigt at sætte den enkelte patient på den rette medicin. Den digitale løsning støtter også op om en sundere livsstil for patienterne.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.