Foto: Claus Boesen

‘Den omvendte sundhedslov’ løb igen med opmærksomheden ved åbningsdebatten til Lægedage LÆGEDAGE: Tilgængelighed i almen praksis og intern opgavefordeling i lægehusene blev debatteret ved åbningen af Lægedage 2021. Igen i år kom debatten dog ret hurtigt til at handle om, hvordan der kan gives mest til de patienter med størst behov.

En ny virus og en ny overenskomst for almen praksis samt et debatpanel, hvor eneste genganger var KL’s repræsentant, direktør Christian Harsløf. Meget er hændt siden den seneste åbningsdebat til Lægedage for to år siden, men når det kommer til selve indholdet, så var der overraskende mange lighedspunkter mandag eftermiddag i Bella Centret. Ganske vist handlede den første del af åbningsdebatten om tilgængelighed for patienterne og teamet i almen praksis. Særligt i forhold til sidstnævnte er der sket en hel...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind