Delirium: Vi kan godt gøre det bedre På trods af at delirium ses hyppigt på alle afdelinger på alle hospitaler, så håndteres delirium ofte utilstrækkeligt. Både fagprofessionelt og organisatorisk mangler der viden om og forståelse for tilstanden. I Dansk Delirium Netværk arbejder vi for, at delirium skal håndteres bedre end i dag, og hvis du vil være med, er du velkommen.

Dette indlæg er skrevet af Hanne Pedersen, Helle Svenningsen, Martin Schultz og Marie Oxenbøll Collet på vegne af Dansk Delirium Netværk I dag 16. marts er det World Delirium Day – en dag, hvor der over hele verden bliver stillet skarpt på organisk delirium. Også i Danmark er der på flere hospitaler initiativer for at skabe opmærksomhed om delirium. Der er god evidens for, at en betydende andel af alle deliriumtilfælde hos risikopatienter kan forebygges ved hjælp af non-farmakologiske tiltag...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind