De fleste med type 1-diabetes ønsker at fortsætte med telemedicin COVID-19-pandemien har tvunget mange patienter med type 1-diabetes til kun at være i kontakt med deres læge over en telefon eller en videoforbindelse. Det vil mange dog gerne fortsætte med, selv efter pandemien er overstået, viser nyt globalt studie.

Et studie baseret på flere end 7.000 personer med type 1-diabetes fra 89 lande viser, at 3/4 gerne vil fortsætte med at have telemedicinsk kontakt til deres læge i fremtiden, og også efter pandemien er overstået.   Studiet vil blive offentliggjort i Endocrinology, Diabetes and Metabolism, men resultaterne er allerede nu præsenteret på den årlige kongres for European Association for the Study of Diabetes (EASD), som i år netop afholdes udelukkende online på grund af COVID-19. Folk med type 1-diabetes har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind