Foto: Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Dansk studie på EAACI: Medicin til atopisk eksem virker lige godt uanset astmastatus Nogle former for medicin til behandling af atopisk eksem er også godkendt til behandling af astma, men flere lægemidler har lige god effekt på den atopiske eksem uafhængigt af astmastatus, viser et dansk studie præsenteret på årets EAACI.

Der foregår lige nu en kamp mellem lægemiddeludviklere om at vinde markedsandele inden for behandling af voksne med atopisk eksem og samtidig astma. I den sammenhæng har lægemidlet dupilumab lige nu førertrøjen på, fordi det var det første lægemiddel på markedet til moderat til svær atopisk eksem og både er indiceret til behandling af atopisk eksem og svær astma, mens andre lægemidler kun er indiceret til behandling af atopisk eksem. Det får naturligt også firmaet bag dupilumab og præparatet dupixent,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind