Coronakrise har ikke givet øget travlhed hos Praktiserende Lægers Arbejdsgiverforening
Foto: Privat

Coronakrise har ikke givet øget travlhed hos Praktiserende Lægers Arbejdsgiverforening Under coronakrisen har telefonerne været rødglødende i almen praksis. Hos de Praktiserende Lægers Arbejdsgiverforening har man dog ikke oplevet den samme travlhed. »Jeg tror, at det handler meget om, at vi i almen praksis i forvejen er vant til at reagere på forandringer i vores hverdag og derfor ofte løser problemerne selv,« siger PLA-formand.

I sidste uge måtte praktiserende læge Karsten Rejkjær Svendsen undvære sin kompagnon i fire dage på grund af en positiv coronatest. Et par dage senere var turen så kommet til sygeplejersken, der også måtte isolere sig.  Og det er noget, som har kunnet mærkes i lægehuset i den lille by Tim i Vestjylland, hvor arbejdskraften består af to læger og to personaler.  »Det er klart, at det har lagt et betydeligt pres på hverdagen i vores lægehus på det seneste,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind