Camilla Rathcke
Camilla Noelle Rathcke holder meget af at se ballet. Senest har hun været i Operaen for at se Kammerballetten.Foto: Lægeforeningen

Camilla Noelle Rathcke lader op med kunst, ballet og arkitektur Overlæge og formand for Lægeforeningen Camilla Noelle Rathcke holder af at gå på museum, se ballet og kigge på arkitektur. Hun kan godt lide at have kunst på væggene, og i sit hjem har hun værker af Michael Bundesen og Leif Sylvester hængende.

Hvad betyder kultur for dig? »Kultur er utrolig mange ting. Kultur er vigtigt for mig, fordi jeg lader op i kulturen. Det er der, jeg søger hen, når jeg har brug for at tænke, se og gøre noget andet. Når jeg for eksempel er stresset, så søger jeg ud for at opleve både natur og kultur. Men kultur er selvfølgelig også noget, jeg opsøger helt bevidst, fordi jeg synes, at det er interessant.« Hvordan lader du op i kulturen? »Jeg...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind