Camilla Rathcke
Camilla Noelle Rathcke holder meget af at se ballet. Senest har hun været i Operaen for at se Kammerballetten.Foto: Lægeforeningen

Camilla Noelle Rathcke lader op med kunst, ballet og arkitektur Overlæge og formand for Lægeforeningen Camilla Noelle Rathcke holder af at gå på museum, se ballet og kigge på arkitektur. Hun kan godt lide at have kunst på væggene, og i sit hjem har hun værker af Michael Bundesen og Leif Sylvester hængende.

Hvad betyder kultur for dig? »Kultur er utrolig mange ting. Kultur er vigtigt for mig, fordi jeg lader op i kulturen. Det er der, jeg søger hen, når jeg har brug for at tænke, se og gøre noget andet. Når jeg for eksempel er stresset, så søger jeg ud for at opleve både natur og kultur. Men kultur er selvfølgelig også noget, jeg opsøger helt bevidst, fordi jeg synes, at det er interessant.« Hvordan lader du op i kulturen? »Jeg...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement