Bolette Friderichsen
Bolette Friderichsen, formand, Dansk Selskab for Almen Medicin.

Begejstring hos DSAM: Praktiserende læger får flere henvisningsmuligheder ved vage symptomer Fra 1. juli 2022 kan almen praksis henvise patienter med vage symptomer direkte til en række billeddiagnostiske undersøgelser, selvom patienten ikke opfylder kriterierne til en kræftpakke. Den nye aftale står regionerne bag, og den vækker begejstring i Dansk Selskab for Almen Medicin.

Patienter med vage symptomer, der kan være tegn på alvorlig sygdom, men som ikke umiddelbart opfylder kriterierne for at blive henvist til en kræftpakke, kan være en vanskelig størrelse at arbejde med som praktiserende læge.   Jeg synes, det er en rigtig god aftale, og jeg vil gerne rose regionerne for at have indgået den Bolette Friderichsen, formand for Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM) Men nu er der hjælp på vej til udredningen af de såkaldte gruppe 3-patienter i almen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind