Rubab Hassan Agha Krogh
En ny app sikrer en højere kvalitet i kontrollen og sparer kvinden og hospitalspersonalet tid, siger Rubab Hassan Agha Krogh, der er overlæge på gynækologisk-obstetrisk afdeling på Regionshospitalet Herning.

App forbedrer kontrol af svangerskabsdiabetes Regionshospitalet Herning har udviklet en applikation, der gør det muligt for kvinder med svangerskabsdiabetes at indsende blodsukkerværdier elektronisk. Det kan spare kvinderne for mange unødvendige kontrolbesøg på hospitalet – og personalet for administrative udfordringer.

En simpel app – ‘Mit blodsukker i graviditet’ – har forbedret forløbet for kvinder med svangerskabsdiabetes (GDM) i Region Midtjylland. App’en er en telemedicinsk løsning, hvor den gravide kvinde på daglig basis sender sine blodsukkerværdier ind elektronisk i stedet for at møde til kontrol på hospitalet hver anden uge. Den mulighed sikrer en højere kvalitet i kontrollen og sparer kvinden og hospitalspersonalet tid, siger Rubab Hassan Agha Krogh, der er overlæge på gynækologisk-obstetrisk afdeling på Regionshospitalet Herning, hvor app’en er...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement