Manuel indtastning besværliggør registrering af data for sarkom Sarkomdatabase hæmmes af manuelle indtastninger, der øger risikoen for fejlindberetninger, giver et stort behov for tidsrøvende kontrolforanstaltninger og forsinker indberetninger.

Selvom de kun udgør ca. én pct. af alle tilfælde af kræft, kan sarkomer være lokaliseret overalt i kroppen. Derfor er et stort antal lægelige specialer involveret, og patientgruppen kan være svær at definere entydigt. Det giver styregruppen bag Dansk Sarkom Database en kompleks arbejdsopgave, hvilket ikke gøres nemmere af, at dataindberetningen til databasen fortsat foretages manuelt, selvom stort set alle data er tilgængelige elektronisk. Manuel indtastning øger risikoen for fejlindberetninger, giver et stort behov for tidsrøvende kontrolforanstaltninger og forsinker...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind