Behandling af lever- og galdevejskræft lever op til de bedste internationale standarder Niveauet for overlevelse af lever- og galdevejskræft er sammenligneligt med de bedste internationale standarder. Det viser seneste databaseårsrapport, der også byder på ny ventetidsindikator, hvor især Rigshospitalet har forbedret sig siden testkørsel.

Ved en fejl fremgår OUH som vinder i af dette område i avisen og her til morgen på web. Den rette vinder er AUH, hvilket også fremgår af den store oversigtstabel. Standarden for overlevelse af lever- og galdevejskræft får ros i årsrapport fra Dansk Lever-Galdevejscancer Database. Behandlingskvaliteten kaldes yderst tilfredsstillende, og styregruppen skriver, at alle centre lever op til de bedste internationale standarder. Årsrapporten er baseret på data fra 1.988 patienter med lever- eller galdevejskræft i 2020. Herunder er 606...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind