Ifølge Lars Hvilsted Rasmussen, dekan for Sundhedsvidenskabelig Fakultet ved Aalborg Universitet, er de to almen medicinere blevet hyret for sammen at tage over efter Niels Bentzen, der har været en af drivkræfterne bag et særligt fokus på almen praksis på medicinstudiet i Aalborg.

Universitet opruster almen medicinsk enhed Aalborg Universitet opruster enheden for almen medicin med ansættelse af to nye professorer. De skal som noget nyt ansættes på Aalborg Universitetshospital samtidig med professorat, fortæller dekan.

Aalborg Universitet har hyret to nye professorer, Jette Kolding Kristensen og Janus Laust Thomsen, for at styrke enheden for Almen Medicin. Sådan lyder det fra dekan på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Lars Hvilsted Rasmussen, der forklarer, at konstruktionen af de to stillinger er helt ny. »Der er en speciel konstruktion mellem de her to, for vi har valgt at ansætte dem, så de deler en overlægestilling på Universitetshospitalet, og den anden del af tiden er de i almen praksis. Derudover har...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement