For meget fisk kan give brystkræft Forskerne har holdt lav profil med nyt undersøgelsesresultat, fordi fisk også har en række gode egenskaber

At spise fisk kan øge risikoen for at udvikle brystkræft hos kvinder efter overgangsalderen, viser en stor undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse. Forskerne betegner resultaterne som klare og velunderbyggede, men bekymring for, at kvinder vil fravælge fisk, har fået dem til at holde lav profil i den brede offentlighed. »Det er overraskende, at sammenhængen er så klar. Men kun ét andet studie peger i samme retning, og derfor bør resultaterne bekræftes af andre undersøgelser, inden de kan bruges til at rådgive...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement