Læge: Derfor kimede jeg 1813 ned

Læge: Derfor kimede jeg 1813 ned Mogens Jørgensen fra Farum er en af de mindst fire praktiserende læger, der har kimet akuttelefonen ned.

»Jeg er jo ikke kommet igennem. Efter nogle minutter får man at vide, at der er 15  minutters kø, og så lægger man jo på igen. Og så prøver man igen senere, men kommer igen ikke igennem,« forklarer han til TV 2.

Mogens Jørgensen har ikke overblik over, hvor mange gange han har ringet, men kalder det ’et væld af gange’. Selv om han har ringet til akuttelefonen mange gange særligt inden for et kort tidsrum 4. januar, afviser han, at der skulle være tale om chikane.

»Jeg vil gerne kontakte 1813-telefonen for at høre, hvorfor der ikke kommer epikriser. I den periode kom der slet ikke nogen,« siger han.

»De siger jo selv i telefonen, at man skal lægge på og prøve igen senere — det er da ikke chikane. Det er regionen, der chikanerer befolkningen,« siger Mogens Jørgensen til TV2.

Over fem forskellige dage har Mogens Jørgensen samlet ringet 58 gange fra sin mobiltelefon til 1813 ifølge Region Hovedstadens opkaldslog. Samme log viser, at opkaldende fra Mogens Jørgensen i gennemsnit har varet 13 minutter og 45 sekunder.

Skriv kommentar