Ventegodt misforstår min kommentar til hans sag Min kommentar på Ventegodt-sagen gik på lægers faglige ansvar for behandlingen og et muligt krav om, at læger som personer skal leve op til et værdighedskrav

Søren Ventegodt (SV) kritiserer mig i Dagens Medicin (DM) nr. 9/06 for at være usaglig, fordi jeg i min stikpille (DM nr. 8/06) skulle have ladet mig rive med af Ekstra Bladets usandheder om SV’s relationer til kvindelige patienter. Lad mig først slå fast, at jeg ikke læser Ekstra Bladet og derfor ikke har ladet mig rive med af med bladets dækning af sagen. Derimod har jeg læst embedslægens rapport om SV’s journaler, og min stikpille er et forsøg på...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement