48-årige Ulf Hørlyk udkom sidste sommer med erindringshistorien 'Akutlægens dagbog: Hvad jeg lærte om mig selv, mens jeg forsøgte at redde andre', hvor han skildrede livet som akutlæge før og under COVID-19-pandemien.Foto: Christina Scherlund

Ulf Hørlyk stopper som lægefaglig chef i Horsens: »Der er behov for en genstart« Lægefaglig chef for Akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens siger farvel til hospitalet efter uenigheder med sygehusledelsen om rammerne for de akutte patienter. Han understreger dog, at han ikke er færdig med det akutte.

Farvel og tak. Ulf Hørlyk har opsagt sin stilling som ledende overlæge på Akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens, da hans uenigheder med sygehusledelsen risikerer at stå i vejen for patienter og medarbejdere. Det skriver han i et følelsesladet opslag på LinkedIn. »Min uenighed med ledelsen om rammerne for de akutte patienter og jer, har nået et punkt, hvor jeg føler, min person står i vejen for en sund udvikling for jer og de akutte patienter. Det kan jeg ikke tillade. Min...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement