Udvalgsformand er chokeret over mulig lukning af lægevagt i Haderslev Formand for Senior- og Sundhedsudvalget i Haderslev Kommune, Allan Emiliussen, er chokeret og meget ærgerlig over Praktiserende Lægers Organisations udmelding om, at 14 ud af 21 lægevagter i Region Syddanmark lukkes 1. oktober.

1. oktober udløber den nuværende lægevagtsaftale i Region Syddanmark. Det giver overhovedet ikke mening at lukke lægevagten i Haderslev. Vi har netop sammen med Region Syddanmark udvidet Sundhedscenter Haderslev, fordi det er vigtigt, vi har det nære sundhedsvæsen tæt på borgerne Allan Emiliussen, formand i Senior- og Sundhedsudvalget, Haderslev Kommune I disse timer forhandles der på livet løs for at lande en ny aftale, men lykkes det ikke, så lukker 14 ud af 21 konsultationssteder i lægevagten ved månedens udgang....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind