Tværsektorielt forum skal hjælpe den komplekse diabetes-patient Patienter med type 2-diabetes kan være ramt på så mange fronter sygdomsmæssigt og socialt, at de ikke kan få tilstrækkelig hjælp af læge, kommune eller ambulatorium. I København vil hospitaler, praktiserende læger og ambulatorier nu løfte i flok.

En del diabetespatienter falder mellem tre stole og oplever hverken at få tilstrækkelig hjælp af den praktiserende læge eller diabetesambulatoriet på det lokale hospital. I et forsøg på at komme disse patienter til undsætning, er Endokrinologisk Afdeling, Bispebjerg Hospital, række praktiserende læger samt Center for Diabetes under Københavns Kommune i fuld gang med at etablere et forum som under overskriften ‘fælles patientansvar’ skal forsøge at designe tværfaglige løsninger, der er skræddersyet til den enkelte patients behov. Det fortæller Jørgen Rungby,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind