Torben Jørgensen modtager Marie og August Krogh Prisen 2015

Torben Jørgensen modtager Marie og August Krogh Prisen 2015 Marie og August Krogh Prisen går i 2016 til Torben Jørgensen, MD, professor, dr.med., for sin indsats for dansk epidemiologisk forskning.

Professor Torben Jørgensen modtager dette års Marie og August Krogh Pris for sin indsats for dansk epidemiologisk forskning. Siden 1997 har han været leder af Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed (FCFS) i Region Hovedstaden, og har i sin karriere været forfatter eller medforfatter til 800 videnskabelige artikler, heraf 600 i peer-reviewed tidsskrifter. Torben Jørgensen er tidligere formand for Dansk Epidemiologisk Selskab og nuværende formand for Dansk Selskab for Folkesundhed. Prisen uddeles af Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber og Novo Nordisk Fonden til en fremragende dansk sundhedsvidenskabelig...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind