Toårsoverlevelsen efter operation for hjernekræft er svagt stigende Operatørkompetencen er i top, når patienter med hjernekræft opereres. Kvalitetsdata for hjernekræft viser en god udvikling, også for toårsoverlevelsen, hvor alle centre opfylder standarden.

Resultaterne for indikatorerne for hjernekræft viser, at der gennem de seneste år har været en god udvikling, og overordnet er resultaterne på et tilfredsstillende niveau. Sådan lyder det i årsrapporten fra Dansk Neuro-Onkologisk Register. De indsamlede kvalitetsdata tyder på, at patienter med hjernekræft bliver håndteret efter de opsatte nationale retningslinjer, og at Danmark lever op til behandling på internationalt niveau. Etårsoverlevelsen efter operation for hjernekræft har næsten været status quo siden 2012. Andelen ligger på 47 pct. for patienter opereret...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind