Skarpere kommunikation skal vende patienter i døren Succes med videokonsultationer øger forventningerne til ny telemedicinsk platform, hvor sygehuslæger, praktiserende læger, patienter og plejepersonale i Kolding Kommune deler data.

Videokonsultationerne er led i et større fælleskommunalt fast track-kommunikationsprojekt, der først efter nytår skydes i gang som pilotprojekt. Gennem 2015 har den kommunale plejesektor, sygehuset og de praktiserende læger arbejdet med at skabe en platform, hvor patienter, læger og plejepersonale deler plejesektorens målinger på følgende vitalparametre; blodtryk, temperatur, respiration, habituel tilstand, kommunikation og puls. Disse data formidles på tre forskellige måder til hhv. patienter, læger og plejepersonale og kan suppleres med relevante lægedata. »Når et plejecenter f.eks. ringer om en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind