Endokrinologer vurderer: Tæt løb mellem diabetesindikatorernes vigtighed De danske speciallæger inden for diabetesområdet har vurderet en række indikatorer for både voksen- og børnediabetes. Dagens Medicin har bedt en række eksperter kommentere vægtningen.

1.068 danske speciallæger har hjulpet Dagens Medicin med at vurdere, i hvor høj grad de enkelte kvalitetsindikatorer understreger kvaliteten i behandlingen inden for en bestemt sygdom eller behandling. 81 af dem er specialister på diabetesområdet, fordelt på 40 endokrinologer og 41 pædiatere. Specialisterne har i en spørgeskemaundersøgelse, udsendt af Dagens Medicin, vægtet samtlige indikatorer for kvaliteten af behandling på diabetesområdet. Speciallægerne har givet deres vurderinger af, om alle indikatorer er lige vigtige, og hvis ikke, hvilke der så er de...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind