Senderovitz stopper øjeblikkeligt i Lægemiddelstyrelsen
9. marts bliver sidste arbejdsdag for Thomas Senderovitz som direktør for Lægemiddelstyrelsen. Han stopper for at blive senior Vice President i Novo Nordisk.Foto: Privat

Senderovitz stopper øjeblikkeligt i Lægemiddelstyrelsen Direktør Thomas Senderovitz har fået nyt job i Novo Nordisk og stopper per dags dato i Lægemiddelstyrelsen.

I knap fem år har Thomas Senderovitz været direktør for Lægemiddelstyrelsen, men fra i morgen er det slut.

Thomas Senderovitz har fået nyt job som Senior Vice President i Novo Nordisk med ansvar for Data Science, og da det nye job er i lægemiddelindustrien, har han sidste arbejdsdag i dag.

»Det er med en ordentlig klump i halsen, at jeg har valgt at søge nye udfordringer. Det er ikke altid muligt at planlægge, hvornår nye muligheder dukker op. Det har ikke været noget nemt valg, da jeg forlader en fantastisk arbejdsplads,« siger Thomas Senderovitz i en pressemeddelelse.

Faglig direktør Mette Aaboe Hansen er fra i morgen, 10. marts, konstitueret som direktør i Lægemiddelstyrelsen. Stillingen som ny direktør vil blive slået op hurtigst muligt, meddeler styrelsen.

»Lægemiddelstyrelsen står sammen med de øvrige sundhedsmyndigheder fortsat over for en stor opgave med håndteringen af COVID-19. Men jeg føler mig helt tryg, da jeg efterlader en styrelse fyldt med dedikerede medarbejdere og en tårnhøj faglighed. Det har været en kæmpe fornøjelse at være direktør igennem næsten fem år,« lyder det fra Thomas Senderovitz.

Læs også:

KulturKanylen med Thomas Senderovitz: »Kunst er nødvendigt for mit sjæleliv«

Senderovitz bliver formand for europæisk samarbejde

Skriv kommentar